173

Digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons cursusaanbod? Wij versturen heel regelmatig een nieuwsbrief vanuit CorporatieCongressen.nl (nieuwsbrief@corporatiecongressen.nl), met daarin vermeld de congressen die in een bepaalde periode worden gegeven. Via deze nieuwsbrief kunt u zich ook voor congressen inschrijven. 

Aanmelden
Als u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief van CorporatieCongressen.nl, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen u dan op in ons bestand en u krijgt in het vervolg de nieuwsbrieven van CorporatieCongressen.nl. 

Afmelden
Mocht u zich willen afmelden voor de nieuwsbrief van CorporatieCongressen.nl, dan kan dat door onder aan de nieuwsbrief die u van CorporatieCongressen.nl heeft ontvangen te klikken op 'Wilt u helemaal geen digitale aankondigingen meer van CorporatieCongressen.nl meer ontvangen'. Uw e-mailadres wordt dan uit het bestand van CorporatieCongressen.nl verwijderd. 

Loading...

Bijeenkomsten

Home

Een label van

Een initiatief van Corporatie College en Nestas communicatie

CRKBO geregistreerd

CRKBO geregistreerd

Nestas communicatie

Bezoekadres:
Jool Hulstraat 1
1327 HB Almere

T.  036 530 77 00
E.  info@corporatiecongressen.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
NAAR
BOVEN

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatiecongressen.nl

Copyright Nestas communicatie © 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure   -   Sitemap   -   Login